Vision
Porodica
Distributerski broj: 381-019479
Savić Predrag
vision preparati
www.vipgroup.net
Dodaci ishrani
Classic hit
Direct Hit
Family Hit
Kg-Off
Hunger Suppressant
Fat Absorber
LPJ
Be Big
Be Strong
Be Healty
Be Wise
Be Chocolate
Be Smart
Smart Food
D4X

 

 

Kvalitet

Kompanija Vision pridaje veliki značaj kvalitetu. Svi proizvodi koji se nude potrošačima podvrgnuti su proveri u skladu sa posebnim standardima. Ti standardi mogu da se objedine sa četiri kategorije: ekskluzivnost, visoki standardi kvaliteta, jedinstvena potrošačka svojstva, primena savremenih tehnologija proizvodnje.
Kompanija Vision poseduje sopstvenu naučno-istraživačku laboratoriju DEM4.
Delovi zemljine kugle, gde se odvija biljna proizvodnja za dobijanje sirovina, koje ulaze u sastav Vision proizvoda, podvrgnuti su posebnom monitoringu. Proizvodnja se odvija u ekološki čistim regionima. A pri njihovom odabiru u obzir se uzimaju i takve nijanse kao što su: stepen razredjenosti vazduha, nadmorska visina, srednja godišnja temperatura, vlažnost, intenzitet ultraljubičastog zračenja, ruža vetrova i na desetine drugih parametara.
Kompanija Vision se ponosi primenom savremenih tehnologija proizvodnje koje doprinose da se maksimalno očuvaju najvažniji sastojci biljaka.
Proizvodi kompanije Vision se proizvode u Evropi u uslovima koji sasvim odgovaraju GMP standardu (Good Manufacturing Practice).
Pre nego što dodju do potrošača, Vision proizvodi su podvrgnuti mnogim laboratorijskim i kliničkim ispitivanjima. Predvidjena je potpuna sigurnost za potrošača koji svakodnevno upotrebljava proizvod u skladu sa preporučenim dozama. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preparati za jačanje imuniteta Preparati za mršavljenje Prirodni preparati za potenciju
Prirodni vitamini Vitamini za decu Zdravlje žene
Kako smanjiti holesterol Kako protiv depresije Kako smanjiti stres
Čišćenje organizma Prirodni preparati za kosu Zaštita od sunca
Čišćenje lica Bolovi u zglobovima Hijaluronska kiselina
Maske za lice Kreme za lice Serumi za lice